Kırşehir 1 Şubesi

İL DİVAN KURULU TOPLANTI YAPILDI

        Kırşehir Eğitimbir-sen teşkilatımızın genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısı 22/12/2018 tarihinde yapıldı. Şube Yönetim kurulu ve Genel kurul üyelerimizin eksiksiz olarak katıldığı toplantıya, ilgi ve iştirakin de yoğun olduğunu görüldü.

      Şube Başkanı Fatih Mehmet YAVUZ divan toplantısının açılış konuşmasını yaparak sendikamız ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişi ve istişareler yapılarak uygun görüşler doğrultusunda ortak kararlar alındı. Bundan sonra yapılacak çalışmalarımızın şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olması  dilek ve temennilerinde bulunuldu. Genişletilmiş il divan kurulu toplantımızda mevcut olan birlik ve  beraberlik ruhumuzun daha da güçlendiğini gördüğünü söyledi.                                                                                              

       Başkan Fatih Mehmet YAVUZ,  Türkiyenin en güçlü ve tek yetkili sendikası olan Eğitimbir-sen çatısı altında toplanan ve görevi ne olursa olsun bulunduğu yerde,alanda ve konumda sorumluluk duygusu ve ilkeli duruşuyla sendikamızı her yerde ve her toplulukta temsil eden misyon sahibi üyelerimize ,katılımcılara ve destek veren bütün herkese çok teşekkür ediyoruz. dedi

://www.instagram.com/ebskirsehir/