Kırşehir 1 Şubesi

ÜYELERİMİZE GELİŞİM SEMİNERLERİ

     

EĞİTİM-BİR-SEN’DEN  KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ 

Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi akademik, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde çalışmalarına aralıksız  devam ediyor. Son olarak İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği işbirliği ile 24-25 Şubat tarihlerinde  ilimiz Sülayman Türkmani  ilkokulunda bir çalışma yapıldı. Programın açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneğini üyeleri, sendika üyeleri katıldılar. Programın açılışında İl Milli Eğitim Müdürü ve  İGEDER adına Mustafa Bülbül birer konuşma yaptılar. Konuyla ilgili olarak Şube Başkanı Oktay Cebeci de  programın açılışında bir açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde:

“Eğitim-Bir-Sen sadece üyelerinin hak ve menfaatlerini önceleyen, bunlarla ilgili bir çalışma yapan sivil toplum teşkilatı değil, bunun yanında bugün bin dokuz  yüzü  aşkın üyesiyle farklı birikim ve beklentilere cevap verebilen  bir kurumdur. Bunu dikkate alarak çalışmalarımızı çok yönlü sürdürme gayreti ve kararlılığı içerisindeyiz. Eğitimin ve eğitim çalışanlarının nitelik ve nicelik açısından bir ülke geleceğinde oynadığı rolü göz önünde bulundurarak, günü birlik değil  planlı ve hazırlıklı eğitim faaliyetlerinde bulunuyoruz. Bu kapsamda yaptığımız ve halen devam etmekte olan çalışmalarımıza bir yenisini eklemiş bulunuyoruz. Alanında uzman kişilerden oluşan ve İstanbul’dan gelen bir ekip tarafından 24-25 Şubat tarihlerinde iki gün sürecek  ve ilimiz merkez  Sülayman  Türkmani İlkokulunda yapılacak kapsamlı bir çalışma planladık. Her üyemizin ilgi duyabileceği bir konu belirledik. Aynı anda beş farklı salonda yapılacak seminerlerimizin konu başlıkları şöyle:

1-Liderlik ve takım yönetimi          2-Eğitimde film okuma

3-Etkili sınıf yönetimi                    4-Sosyal medya farkındalığı

5-Eğitimde drama

Sabah saat 10:00’da başlayacak seminerlerimiz 15:00’da tamamlanacak. Ben şimdiden çalışmamızın verimli geçmesini diliyorum.

 Bunların yanında çalıştay, bayanlara yönelik ailevi ve kişisel gelişim seminerleri, hatıra yazma  ve kısa film yarışmaları, eğitimin her kademesindeki sınavlara yönelik ücretsiz kitap dağıtımı ve kurs programlarımız da planlı olarak devam ediyor.  İlgili herkesten öneri, teklif, katkı ve eleştiri bekleriz. Programımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”dedi.